Lavida Aalsmeer

Relax the mind, Renew the body, Revive the soul

Reviews Lavida Aalsmeer

  • "Jessica is een professionele, warme, betrokken jonge vrouw. De combinatie van Energetische massage en behandelingen hebben voor mij goed gewerkt. Het heeft mij geholpen tot rust te komen, mijn kracht terug te vinden en om te gaan met zowel de zakelijke als persoonlijke uitdagingen die op mijn pad kwamen. Het heeft mij geholpen in mijn zoektocht naar wat ik echt belangrijk vind en beter naar mijn lichaam en geest te luisteren." (Annelies, 45 jaar)
  • "Al een aantal jaren laad ik op door de Energetische massages van Jessica. Wat een bijzondere ervaring, elke keer weer. Ik krijg meer inzichten over mijzelf, emoties komen los en ik krijg meer energie. Blij dat Jessica op mijn pad is gekomen." (Eline, 30 jaar)
  • "Jessia is een geweldige coach, door haar zachte en duidelijke aanpak heeft ze mij geholpen naar een diepere laag van onderliggende patronen te kijken en daarmee bepaalde problemen op te lossen." (Kevin, 34 jaar)
  • "Als je niet lekker in je vel zit kan een massage heerlijk zijn. Ik vond dat ik mezelf een relax uurtje moést gunnen. Eenmaal binnen bij Jessica voelde het meteen goed en ontspannen. Wat een mooie, sfeervolle ruimte. Een leuke, lieve, kundige jongedame die er voor zorgt dat je optimaal geniet van het moment. Ik koos voor de Kruidenstempelmassage. Een combinatie van een total body massage met warmte en kruiden die ik als heel ontspannen heb ervaren. Een week later waren de effecten nog steeds merkbaar doordat ik, ondanks een heftige thuissituatie, heel rustig en ontspannen bleef."  (Jantien, 48 jaar)
  • "Onlangs was ik bij Jessica voor een Energetisch massage. Ik heb het als zeer prettig en ontspannend ervaren. Door haar holistische aanpak met o.a. healing voelde ik een aantal ‘knopen’ oplossen, heel bijzonder om te ervaren. Voor herhaling vatbaar!" (Paul, 45 jaar)
  • "Op de site las ik over een Verzamelpuntcorrectie. Na een duidelijke uitleg van Jessica sprak mij dit erg aan en besloot ik voor deze behandeling te gaan. Het leverde mij direct verandering op. Ik voelde me direct energieker en i.p.v. piekeren/denken kon ik over gaan tot daden. Super blij mee!" (Jasmijn, 55 jaar)
  • "Dank je wel voor de heerlijke ontspannen behandeling. Het heeft een hoop los gemaakt en bij me weggenomen." (Marielle, 44 jaar)
  • "Ik vond het een hele lekkere kindermassage" (Sanne, 9 jaar).
E-mailen