Lavida Aalsmeer

Relax the mind, Renew the body, Revive the soul

Scrub/wrap massage: voor een mooie huid en je voelt je als herboren!

Oude rituelen in een modern jasje. Een heerlijke scrub- en lichaamspakking voor het hele lichaam. 

Met een olierijke dode zee scrubcréme masseer ik met ronddraaiende bewegingen de huid. Hierdoor wordt de doorbloeding bevordert en  je huid gevoed met de vele rijke mineralen uit de Dode Zee. De scrub verwijdert dode huidcellen, waardoor je huid daarna zachter aanvoelt en meer glans krijgt. Daarna volgt een lichaamspakking naar keuze. Dit is een ontspannende behandeling die er voor zorgt dat voedingsstoffen beter worden aangevoerd naar alle delen van het lichaam en dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Daarbij werkt het verstevigend en voedend op de huid. Dit ritueel wordt afgesloten door een intensieve hydraterende 100% pure Shea butter of massage olie naar keuze.  

Lichaamspakking naar keuze:

- Zelfverwarmende algen pakking: Laminaria algen zijn rijk aan jodium. Laminaria helpt het voeden van de huid en het herstel van kracht en vitaliteit. Dit proces wordt versterkt door de hitte van de pakking. Warmte bevordert de verwijding van de poriën, waardoor de actieve stoffen beter worden opgenomen door de huid. De absorberende werking bevordert de afvoer van gifstoffen. Het warmte effect wordt zeer gewaardeerd om zijn ontspannende werking. 

- Chocolade pakking: Theobromine, een cacao molecule zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet. De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is goed voor de spieren. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen welke het verouderingsproces tegen gaan. Bovendien geeft het verwarmende effect een ontspannend gevoel en bevordert het de transpiratie wat helpt gifstoffen te verwijderen. 

- Lavendel Honingcrème pakking: De Honingcreme pakking is vooral goed voor de huid. Het houdt de huid elastisch door de aanwezigheid van vitamine E. De Argan olie voedt en beschermt de huid, en werkt tevens verzachtend en vochtinbrengend. De lavendel geur zorgt voor extra ontspanning. 

- Cocos crème pakking: de Cocos crème pakking houdt de huid elastisch door de aanwezigheid van vitamine E. De Argan olie, honing extract en Aloe vera leaf extract voedt en beschermt de huid. Ze werken tevens verzachtend en vochtinbrengend. 

In mijn praktijk beschik ik over een douche ;-)

De Scrub/wrap massage duurt 75 minuten.

E-mailen