Lavida Aalsmeer

Relax the mind, Renew the body, Revive the soul

Hot stone massage: voor een diepe relaxatie van het lichaam

De Hot stone massage is heel populair en dat is niet voor niets!

Een Hot stone massage is een lichaamsmassage met als doel een volledige relaxatie van het lichaam. De warme basalt stenen hebben een ontspannend effect op het zenuwstelsel, waardoor spanningen gemakkelijker kunnen worden losgelaten en ze helpen de spieren ontspannen. Het is een ideale massage behandeling bij stijve spieren en spierpijn. Verder stimuleert het de bloedsomloop en de werking van de organen. Afvalstoffen worden hierdoor sneller uit het lichaam weggevoerd. Deze massage draagt bij aan het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Stenen worden door de eeuwen heen al gebruikt vanwege hun krachten en genezende eigenschappen. De Hot stones zorgen niet alleen voor de temperatuur, zij geven ook hun energie door en verrichten diepgaand werk tijdens de massage. 

Het zijn voornamelijk de stenen die het werk doen, terwijl ik als masseur de assistent ben die intuïtief de stenen met de juiste temperatuur op de goede manier op de juiste plek van het lichaam mag plaatsen en masseren. 

Gun jij jezelf en jouw lichaam ook zo een relaxte massage? Deze massage is te boeken voor 60 of 75 minuten.


Maak hier uw afspraak!

 

 


E-mailen